КАФЕДРІ ЗЕМЛЕУСТРОЮ ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ – 75 РОКІВ - Богіра, М. (Bulletin of Lviv National Environmental University. Series «Architecture and Construction», 2025)
20 грудня 2025 р. минає 75 років від дня створення кафедри землевпорядного проєктування (із 2016 року кафедра землеустрою) Львівського національного університету природокористування.